100%
természetes
Eladott több, mint 5000 csomag
Több mint 4000 vélemények

Szabaduljon meg az ízületi fájdalomtól

krém az ízületi fájdalom, az arthritisz és az arthrosis elleni küzdelemhez

 • Megakadályozza a sók lerakódását
 • Az ízületek és szövetek helyreállítása
 • Megszünteti a fájdalmat és a duzzanatot
Megrendelni a krémt

Ellenőrizze magát
és szeretteit

Milyen gyakran ellenőrzi az ízületeket? Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg azokkal a tünetekkel, amelyek az ízületek megbetegedésében jelennek meg:

 • folyamatos vagy időszakos fájdalom
 • ízületi fájdalom az évszakok között
 • ropogás és egy észrevehető fájdalom mozgás közben
 • kellemetlen érzés és visszatérő fájdalom
 • a szervezet meteoérzékenysége
 • ingerlékenység

Egyedi krém, amely gyógyítja az ízületeket és a ínszalagokat

Artrovex az ízületekhez– egy új generáció terméke, amely ötvözi a legújabb tudományos eredményeket. A krémet az ország vezető klinikái ajánlják, mint az ízületi betegségek megszabadulásának legfontosabb eszköze.

előtt

után
 • Hatékonyan helyreállítja a sérült porcszöveteket
 • Megszünteti az ízületek fájdalmát, duzzanatait és zsibbadását
 • Visszaadja a végtagok mozgását

A krém összetétele

Cápazsír

A mélytengeri cápák májából nyert egyedülálló bioaktív anyag. Visszaállítja a szövetek funkcionális képességeit, javítja az ízületi mozgást, táplálja a porcokat, enyhíti a fájdalmat, normalizálja az anyagcsere folyamatait, megszünteti a gyulladást, normalizálja az ízületcsökkenést, melegítő hatást fejt ki, gyógyítja a töréseket.

Symphyta levál kivonat

Az alap allantoin hatóanyagnak köszönhetően felgyorsul a csontszövet regenerációja, megújul a vérkeringés, megerősödik a csontok, az ínszalagok és az inak szerkezete.

Glükózamin

A kollagén kialakulásához szükséges valamennyi szükséges keményítő és lengéscsillapító anyag építőeleme, amely serkenti a hialuronsav termelését. Eltávolítja a tüneteket, beleértve a fájdalmat is, segít a sérült ízületek helyreállításában.

Kondroitin

Az emberi porcszövet szerkezeti analógja - amely származik a halak és a mezőgazdasági állatok csontjaiból és porcaiból . Jelentős gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a porcszövet regenerálódását, és javítja a glükózamin érintett ízületi behatolását is.

Ginseng gyökérkivonat

Aktuális arthritiszkór, osteochondrosiskór, arthrosiskór. Kémiai anyagokat tartalmaz, a kortizonhoz közeli összetételben, gyulladást csökkentő szteroid hormon. Jelentősen csökkenti az ízületi fájdalmat.

Eukaliptusz levelek kivonat

Alkalmazható gyulladásos ízületi betegségekhez, fájdalomcsillapító hatással van, enyhíti a gyulladást, az ödémát, enyhíti a fájdalmat a reumatikus megbetegedésnél. Segíti az izomfájdalmat, a neuralgiát és a periodontális betegséget.

Tengeri fenyő olaj

Aktiválja a vérkeringést, és a felmelegedés rovására megkönnyíti a reuma, köszvény, izom és ízületi gyulladás kialakulását. Eltávolítják az ízület gyulladását, kiküszöbölik a bőrpír, gyulladás és duzzanat, visszaállítják a mozgást a végtagokba.

A rozmaring leveléből származó olaj

Elnyomja a gyulladás folyamatát, enyhíti a fájdalmat, segít a köszvényben, a reumás fájdalomban, a túlterhelt izmok fáradásában

A betegség nem fog önmagában áthaladni

Az egyéb betegségektől (például a megfázástól) eltérően az ízületi betegségek önmagukban nem képesek átmenni, ami azt jelenti, hogy az idő múlásával csak a fájdalom növekszik, és egyre több kellemetlenséget okoz.

Ha folytatja a beteg ízületek beidegzését, a betegség súlyosbodni fog, és előfordulhat, hogy a konzervatív terápia segítségével a helyzet javítása nem fog működni.

És csak egy drága, összetett műtétel lehet megszabadulni tőle. Bizonyos esetekben szükség lehet a csukló teljes amputációjára, ami óhatatlanul fogyatékossághoz vezethet.

A fájdalom csak fokozni fog
Ne hagyjuk ezt!

Kezdje az ízületek helyreállítását minél előbb, amíg a betegség nem megy túl messzire!

Megszabadulni az ízületi fájdalomtól

A krém hatékonyságát szakemberek bizonyítják

Javaslom a betegeimnek az Artrovex-t, különböző eredetű és súlyosságú ízületi betegségeknél. Természetesen nem mindenki tudja megvenni, mert korlátozott a termelése. A krém helyileg hatol be, közvetlenül behatol az ízületi kapszulába, és közvetlenül hat a betegség megszüntetésére. Az Artrovex-es gyógymód egyedülálló összetétele megújítja a sérült porcszövetet, eltávolítja a fájdalmat és az ízületek gyulladását, és helyreállítja a normális működését. Kiváló az osteochondrosis, artritisz, az arthrosis, az izom-csontrendszeri betegségek kezelésére.

Használati utasítás

Préselj ki egy kevés krémet a kezébe

Könnyű masszázsmozgásokat kell alkalmazni a
problématerületre

Használjon
naponta 3-szor

Megrendelni a krémet
KEDVEZMÉNNYEL

Teljes ár

1980

Akciós ár

990